Люботинський завод «Продтовари» – перевірений виробник алкоголю

06.06.2019

В Україні за даними Міжнародної організації охорони здоров'я у 2018 році середній показник вживання алкоголю склав 8,6 л чистого етилового спирту на дорослу людину за рік. 52% населення вважає за краще пити міцні спиртні напої, 42% – пиво, 5% – вино і 1% – інші алкогольні продукти.

Попит, як відомо, народжує пропозицію. На полицях українських магазинів алкоголь представлений у широкому асортименті, причому близько 87% – це вироби вітчизняних лікеро-горілчаних заводів. Крім відомих брендів, таких як Хортиця, Nemiroff, Хлібний дар, Повітря, Первак, є і багато інших торгових марок. Який виробник алкогольної продукції заслуговує на довіру крім найбільших знаменитих компаній? Ця інформація, напевно, буде цікава багатьом споживачам.

 

Виробник алкоголю з Люботина: якість, перевірена часом

До надійних виробників алкогольної продукції, на яких варто звернути увагу, можна з упевненістю віднести Люботинський завод «Продтовари». Цей горілчаний завод в Люботині почав свою роботу у 1991 році, коли засноване в далекому 1947 році підприємство, яке виготовляло бакалію та безалкогольні напої, було повністю переорієнтовано на виробництво ЛГВ. Тобто продукція заводу випускається і успішно продається вже більш чверті століття. Далеко не всі виробники алкогольних напоїв можуть похвалитися таким стажем.

На підприємстві:

  • встановлено високотехнологічне обладнання;
  • забезпечується безпека і якість вироблених харчових продуктів (впроваджено ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 9001: 2008);
  • технологічним процесом передбачена багаторівнева система фільтрації напоїв на всіх етапах виробництва;
  • для виготовлення продукції використовується спирт тільки категорії «Люкс».

 

Що пропонує споживачам цей виробник алкогольних напоїв

Продукція люботинського заводу займає близько 2-3% українського алкогольного ринку. Компанія випускає алкоголь в таких категоріях:

  • горілка;
  • гірка настоянка;
  • бальзам;
  • вермут на коньяку.

 

Люботинська горілка представлена більш ніж двадцятьма торговими марками, серед яких ТМ Lubotinn, White Tiger, Незалежна, Вільна, Вільні хліба, Золотий стандарт, Prestige, Iceberg, Краля та ін. Прагнучи задовольнити попит споживачів з будь-яким рівнем доходу, компанія виробляє міцний алкоголь різних цінових сегментів – від бюджетного до преміального.

Хоча горілка є основним продуктом, який випускає завод, не менш серйозна увага приділяється й іншим категоріям ЛГВ. Поповнюється асортимент гірких настоянок, наприклад, у березні 2019 року любителі перцівки отримали можливість спробувати нову настоянку «З перцем на меду» ТМ Незалежна. Для шанувальників солодкого алкоголю випускаються трав'яні бальзами та фруктові вермути на коньяку. Вся продукція люботинського заводу має високу якість. Її дійсно варто придбати.